Vadkörte Vendégház Bernecebaráti - légy a vendégünk, légy az emlékünk

Rólunk

Üdvözlünk az oldalunkon Kedves Látogató!

Örülünk, hogy ide ellátogattál, és ebből az apropóból be is mutatkozhatunk, elmondhatjuk kik vagyunk és hogyan született a Vadkörte Vendégház.

Rendhagyóan indultunk.

Három barátnő és egy férj, akik egy szép júliusi estén (2019-et írunk) összejöttek egy italra. Csak úgy, spontán, semmi felhajtás…

Szokásunkhoz híven, mint egyébként is mindenben, ebben a tevékenységben is lelkesek voltunk, kivégeztünk egy üveg jagermeistert, pár korsó sört, ha jól emlékszem még táncra is perdültünk, de ami a legfontosabb, az este végére egymás kezébe csaptunk, hogy csinálunk együtt egy vendégházat!

Vadkörte Vendégház Bernecebarátiban

Másnap persze ment a körbetelefon, hogy “ugye jól emlékszem?” és “tényleg?” és “de most komolyan?” … azóta pedig folyamatosan munkálkodunk, hogy mielőbb megnyithassuk ezt a csodás kis helyet a Bernecebaráti templom tövében a vendégeink számára.  Hát így kezdődött minden…

Az egyikünk szuper kreatív kivételes adottságokkal ingatlan felkutatásban (igen, ő találta meg nekünk a vendégházat az ingatlankínálat dzsungelében), a másikunknak volt egy kis pénze, amit be szeretett volna fektetni valami előremutató dologba, a harmadik pedig csak jókor volt jó helyen … spontán italozni. A férj, a leglelkesebb, a kimeríthetetlen motivátor, természetesen nem közös, csak az egyikünk férje, a rekord kedvéért.

Mondhatnánk jó sokan vagyunk egy ilyen icipici házikóra, viszont – ami a jó hír ebben -, hogy így mindig rendelkezésre tud állni valaki a csapatból, aki építgeti-szépítgeti a házat, és gondját viseli a vendégeinknek, hogy a tőlünk telhető maximummal hozzájáruljunk a kellemes kikapcsolódáshoz.