Vadkörte Vendégház Bernecebaráti - légy a vendégünk, légy az emlékünk

Vendégház

Kedves leendő Vendégünk, köszönjük az érdeklődést és látogatását honlapunkon.

A Vadkörte Vendégház egy felújított falusi ház a Börzsöny szívében, Bernecebarátiban. A ház 1958-ban épült, és anno a falu megbecsült embere, a helyi kádármester lakta. Ezt persze ma már csak elbeszélés alapján tudjuk, de nincs okunk kételkedni az információ forrásában 😊. Az előző tulajdonos 2008-ban teljeskörűen felújította, így nekünk jórészt a szépítgetés és néhány rekonstrukciós munka maradt 2019-ben, amikor hozzánk került. A ház közvetlenül a falu ékkövének számító templom lábánál található. Csak egy lépcsősor és már gyönyörködhetünk is a templom kertjéből nyíló fantasztikus kilátásban, aminek minden évszakban más az arca, de évszaktól függetlenül csodás.

Vadkörte Vendégház Bernecebarátiban

A ház két szobából, egy jól felszerelt konyha-étkezőből és egy fürdőszobából áll, összesen 5 fő komfortos elhelyezésére lett kialakítva.

  • Törülközőket, ágyneműt és minden szükséges konyhai felszerelést biztosítunk.
  • Mindkét hálószobában van TV és maximális sebességű internet (wifi).
  • A helyiségekben gázkonvektorok vannak, illetve a nagyszobában egy fatüzelésű kandalló is helyet kapott, ami igény szerint áll rendelkezésre.
  • A teljes házban kőburkolat van. Találnak benti papucsokat az előszobai padban, viszont amennyiben ez nem megfelelő, kérjük hozzanak magukkal saját benti használatra alkalmas lábbeliket.

A házba a verandáról belépve rögtön a konyhába érkezünk. A konyhát igyekeztünk minden, az önellátást szolgáló igénynek megfelelően kialakítani: étkezőasztal, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, gáztűzhely, kávéfőző, vízforraló, kenyérpirító, valamint edények, lábasok, serpenyők, tányérok, bögrék, poharak és evőeszközök.

A konyhából jobbra nyílik a nagy szoba (25 nm), ebben:
franciaágy, egy egyszemélyes ágy, sík képernyős TV, ruhásszekrény, komód, játszósarok a gyerekeknek, valamint a szuper hangulatos kandallónk is ebbe a szobába került. Szükség esetén mobil gyerekágyat is tudunk biztosítani. A komódba néhány klasszikus társasjátékot és kártyát is tettünk arra az esetre, ha nem a TV vagy internet nyújtotta kikapcsolódásra esne a választás.

A konyhából balra fordulva a fürdőszobába jutunk.

A fürdőszobában zuhanyzó van, valamint mosdó és WC. Zuhanyzáshoz nem tudunk papucsot biztosítani, amennyiben erre szükség van, kérjük, hogy erről a vendégeink maguk gondoskodjanak.

A kisebb hálószoba (20 nm) a fürdőszobából nyílik, illetve a külső verandáról is külön megközelíthető, saját bejárata van. Itt két egyszemélyes ágy, egy TV és egy ruhásszekrény igyekszik kiszolgálni a vendégek igényeit.

Kerti sütögetéshez:

Biztosítunk bográcsot, bográcsállványt, nyársakat, valamint tűzifát.

Tavasszal és nyáron az udvari kemencét is ki lehet próbálni, viszont ha erre igény van, mindenképpen kérjük, hogy jelezzék előre, mert a használatával kapcsolatosan további „konzultáció” szükséges 😊

Bababarát szálláshely

Igyekeztünk a vendégházat úgy felkészíteni, hogy a babával érkező vendégeinknek ne kelljen a teljes baba-háztartást magukkal hozni, ezért rendelkezésre áll: babakád, fürdőszobai gyerekfellépő, pici WC ülőke feltét, illetve igény esetén (ezt foglaláskor kérjük jelezzék) mobil babaágyat, babaágyneműt és huzatot is tudunk biztosítani.

Parkolás

A vendégház területén, a ház mellett egy autó parkolására van lehetőség. További gépjárművek parkolása a ház előtti füves területen lehetséges.

 

SZÁLLÁSFOGLALÁS

A szállásfoglalás történhet:

A foglalás a szállásdíj 20%-ának 3 munkanapon belüli előlegként való banki utalásával válik érvényessé.

Bankszámlaszámunk:

OTP Bank 11773425-05431874

Kérjük a Közlemény rovatba tüntessék fel a szállást foglaló nevét, az érkezés dátumát és az éjszakák számát, amit a vendégházban szeretnének tölteni

A fennmaradó összeget érkezéskor készpénzben, vagy az érkezést legalább 1 nappal megelőzően a fenti bankszámlára érkező átutalással, vagy SZÉPKártya átutalással lehetséges, aminek szintén az érkezést legalább egy nappal megelőzően meg kell érkeznie.

www.szepkartya.hu

LEMONDÁS

Ha lemondás az érkezés tervezett dátumát megelőzően 2 héttel történik, a foglalót visszatérítjük.

Ha ezután, akkor már nem áll módunkban a foglalót visszaadni.

Reméljük, hogy minden keresett információt megtalált, ha mégsem, kérjük lépjen(ek) velünk kapcsolatba akár üzenetben, akár telefonon, akár emailben. Minden elérhetőségünk lentebb található, azon leszünk, hogy nagyon gyorsan visszajelezzünk és minden további szükséges támogatást és információt rendelkezésre bocsájtsunk.

A honlapunkon és a facebook oldalunkon magyar nyelven található minden információ, de angolul is nagyon szívesen adunk valamennyi témában részletes felvilágosítást. Ebben az esetben, kérjük ezt a számot hívják: Árvai Böbe: +36305187223

In case you require information/support in English about our lovely guesthouse, please do not hesitate to contact the following mobile number: +36305187223

Köszönjük, és várjuk szeretettel,

A Vadkörte vendégház csapata: Móni, Böbe, Zsuzsi és Gábor